Ευδοκία Δαβίλλα

Ψυχίατρος παιδιού και εφήβου, Ψυχοθεραπεύτρια

Η Ευδοκία Δαβίλλα είναι παιδοψυχίατρος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Σόφιας.

Στα πλαίσια της επαγγελματική της εμπειρίας, ως ιατρός υπόχρεης υπηρεσίας, πραγματοποίησε τρίμηνη εκπαίδευση σε παθολογική, καρδιολογική και χειρουργική κλινική, καθώς και στο τμήμα εφημεριών στα Τ.Ε.Π του Νομαρχιακού Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Έπειτα εργάστηκε ως Αγροτικός Ιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο Σπερχειάδας Φθιώτιδος και ως εφημερεύων στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης Φθιώτιδος.

Έλαβε εκπαίδευση  στην παιδοψυχιατρική ειδικότητα στο Ψυχιατρικό Τμήμα Ενηλίκων στο Κέντρο Ψυχικής Πειραιά, στο τμήμα της Παιδονευρολογικής Κλινικής του  Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», στο Ιατροπαιδαγωγικό Τμήμα του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Πειραιά,  στο Ψυχιατρικό Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Γενικού Νοσοκομείου «Ασκληπιείο» Βούλας και στο Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «Σισμανόγλειο –Αμαλία Φλέμινγκ».

Έχει εργαστεί ως ψυχίατρος στα Ιατρεία της Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης για την παροχή πρώτων βοηθειών και εξέταση του προσωπικού των ορυχείων και στην Πρότυπη Νευροψυχιατρική Κλινική «Γαλήνειον Μέλαθρον».

Έχει ολοκληρώσει την τετραετή υποχρεωτική εκπαίδευση στη Συστημική (οικογενειακή) Ψυχοθεραπεία, στο Πρότυπο Κέντρο Συστημικής Ψυχοθεραπείας Αθηνών (ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.Α).

Εργάζεται ως παιδοψυχίατρος και αναλαμβάνει την αξιολόγηση και τη θεραπευτική αντιμετώπιση παιδιών, εφήβων και νέων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα καθώς και συμβουλευτική γονέων.

Συμμετέχει ως ομιλήτρια σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.